Djupgående Behandling

Efter en grundlig uppvärmning för att förbereda musklerna så jobbar jag igenom problemområdena ett i taget.

Här använder jag mig av djupgående strykningar, triggerpunkter och töjningar för att din kropp ska få bäst effekt av massagen. Om du har haft besvär länge tar det även längre tid att lösa upp knutor. Massage är ingen kvickfix, vi jobbar oss ned lager för lager till ursprungspunkterna som spänningar i området och andra muskler orsakas av. För bäst
effekt bör uppföljning bokas inom 14 dagar. Ibland behövs det några uppföljningar innan vi
kommer till läget där vi kan övergå till underhållande återbesök, exempelvis en gång i
månaden eller varannan månad. Detta beror helt på hur duktig du är med att hålla igång
blodflödet och övningar hemma samt vad din kropp utsätts för dagligen i form av belastning
och stress.


Nackmassage:

20min

Boka tid


Brukar du vara trött i nacken? Plågas du av huvudvärk, migrän eller spänningshuvudvärk? Brukar du bita ihop tänderna eller gnissla på natten eller när du koncentrerar dig? Har du en gammal whiplash- eller nackskada? Vid en djupgående nackmassage masserar jag trapezius och nackmuskulaturen. Jag masserar även dina käkmuskler. Om du vill kan du få med dig några stretchövningar hem. Nackmassage hjälper blodcirkulationen till huvudet och när din hjärna får bättre tillgång till syre och näring i blodet, minskar b.l.a hjärndimma, koncentrationen förbättras och kognitiva funktioner.

 


Kontorsmassage:
30min

Boka tid


Riktar sig till dig som har ett stillasittande jobb eller ett jobb där armarna används flitigt. Denna behandling passar bra för dig som känner sig stel eller öm i skulderpartiet, axlar, nacken eller har stressaxlar. Kan även hjälpa avdomnande känsla i fingrarna som ofta beror på dåligt blodflöde på grund av knutor kring infrasprinatus och fästet av latisimus. Vi fokuserar på övre ryggen, mellan skulderbladen, skuldror, axlar och nacken.

 


Massage för trötta fötter:
30min

Boka tid


Står eller går du mycket på ditt jobb och din fritid? Brukar du ha kalla fötter eller krampar i vaderna? Har du lätt för att vricka foten eller känner dig stel i fotlederna? Då är detta något för dig! Ge extra omtanke till dina fötter och vader. Spända muskler och slaggprodukter är en vanlig orsak till krampar och värk. Knutor och spänningar motarbetar en god blodcirkulation, vilket kan leda till bland annat kalla frysna fötter, om du har lätt att samla på dig vatten i fotlederna och vader eller om dina fötter brukar somna. En ökad blodcirkulation hjälper musklerna att slappna av och transportera bort slaggprodukter.

 


Djupgående benmassage:
45min

Boka tid


Vi använder benen, fötterna och vaderna dagligen. De bär oss många mil igenom åren, därför är det viktigt att ge de extra omtanke och kärlek emellanåt. Välkommen till en djupgående benmassage där vi går igenom vader, fötter och lår. Vid behov även sätet, vilket brukar vara effektiv för att motverka spänningar och smärtor i ländryggen. Speciellt bra för dig som går/står mycket på jobb eller i vardagen, tränar löpning, cykling eller annan träning där benen jobbar hårt, har lätt för att få krampar i nedre kroppsdelar eller har lätt för att samla vätska i benen.

 


Djupgående behandling:
30min

Boka tid


Djupgående svensk klassisk massage. Passar bra för dig som vill ha en djupgående genomgång av ett problemområde. Exempelvis axlar och nacke alternativt vader, baksida ben och säte alternativt hela ryggen.


60min (Mest populär!)
Djupgående svensk klassisk massage. Passar bra för dig som vill ha en genomgång av två
problemområden. Exempelvis hela ryggen, sätet och nacke alternativt framsida ben, baksida
ben, fötter, sätet och ländryggen.


90min
Djupgående klassisk massage. Passar bra för dig som vill ha en djupgående
helkroppsmassage alternativt om du har mycket låsningar i hela ryggen, höfterna, benen och
eventuellt armarna.

 

Made with love by EXCE™