Massage Ronneby Emmaboda Karlshamn Jämjö Torsås

I vilken miljö kan du slappna av bäst? Massagesalong, hemma eller lättillgängligt på arbetsplatsen, välj själv.

Massage & kostrådgivning med mera

Massage

Välkommen till mig för en stund avkoppling och välgörande massage, bestäm själv i vilken miljö du kan slappna av bäst: välj mellan att besöka min lokal, hembesök eller företagsbesök. Inom Karlskrona tillkommer en avgift på 90kr. Jag är även tillgänglig för dig som bor eller jobbar i Ronneby, Karlshamn, Tingsryd, Jämjö, Torsås och Emmaboda. Kontakta mig för prisförslag!

Massage är ingen kvickfix utan kräver regelbundenhet. Har du haft bekymmer länge eller om din kropp är väldigt trött, råder jag nya kunder att inte vänta mer än två veckor mellan behandlingarna. Finns det mycket spänningar och knutor behöver vi jobba oss ned lager för lager, därför är det viktigt att det inte hinner byggas på för mycket nya spänningar till det är dags för nästa besök. Vid behov lägger jag även in KAT-stretch under behandlingen och skicka med dig övningar som du kan göra på egen hand.

Nedan hittar du information om mina tjänster:

Avslappningsmassage

Massage som fokuserar på varva ned, minska stress och stimulera måbra-hormonet Oxytocin i kroppen. En massage som inte är lika djupgående med fokus på strykningar och friktioner. Passar dig som är nedstämd, stressad, behöver hjälp med blodcirkulationen eller aldrig har fått massage innan.

Halvkropp 30min 400kr
Helkropp 60min 600kr

Svensk klassisk massage

Djupgående behandling där vi börjar med breda och smala strykningar för att öka blodcirkulationen för att sedan jobba på djupet med knutor och triggerpunkter. Du berättar om dina problemområden och sedan lägger vi tiden där det behövs.

30min 400kr

Djupgående genomgång av ett problemområde. Exempelvis axlar och nacke, baksida ben och säte eller hela ryggen.

60min 600kr

Passar bra för dig som vill ha en djupgående genomgång av två problemområden. Exempelvis hela ryggen, sätet och nacke eller hela benen fram-/baksida och sätet.

90min 800kr

Har du flera problemområden eller om det var länge sedan du har varit på massage passar en längre behandling dig bättre.

Massage Ronneby Emmaboda Karlshamn Massage Jämjö Torsås

Vill ni veta mer?